Trajectòria | Viñas i Montserrat - Disseny Gràfic
322
page-template-default,page,page-id-322,bridge-core-2.7.8,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.2.2,,qode-overridden-elementors-fonts,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1269

Trajectòria

Viñas i Montserrat dissenyadors, som un estudi de disseny gràfic dedicat a la comunicació visual situats a Valls – Tarragona.

Sabem escoltar les necessitats del client i oferim creativitat, serietat i rigor professional. Més que la quantitat ens importa la qualitat i per a nosaltres no existeixen les feines “petites”. Totes són importants i totes són tractades amb la nostra màxima atenció.

Disposem d’una extensa xarxa de serveis complementaris en tots els àmbits de la comunicació: fotografia, producció audiovisual, producció literària, programació informàtica, etc, prestats per professionals experimentats plenament compenetrats amb el nostre equip creatiu.

Finalment, quan cal, ens fem càrrec de la direcció i supervisió de tot el procés de producció industrial fins que el producte acabat està a les mans del client de forma satisfactòria.