Viñas + Montserrat

som un estudi de disseny multidisciplinari format per professionals del disseny gràfic i de la comunicació amb una llarga trajectòria i experiència en brànding, comunicació corporativa, comunicació visual i comunicació digital.

 

El nostre treball engloba gràfics, identitat, estratègia, posicionament, packaging, fotografia, llocs web i també exposicions i instal·lacions.

 

La nostra estructura ens permet mantenir un contacte directe i estret amb els nostres clients perquè creiem que la millor manera de donar servei és el compromís total dels creatius amb cada projecte. De forma personal i amb total dedicació.

Què fem

 

Creem marques que perduren, amb propòsit i amb contingut.

 

Contribuïm a desenvolupar la marca comunicant el caràcter diferencial que la fa única i reconeixible, per tal que sigui percebuda com a generadora de valor, de manera que l’experiència que tinguin els usuaris amb la marca sigui significativa i memorable.

Com ho fem

 

Combinem creativitat, coneixements, artesania i tecnologia i les convertim en idees i experiències.

 

Posem la visió i la imaginació al centre de tot el que fem. Utilitzem l’estratègia, el disseny i totes les eines i els recursos per a crear, transformar i posicionar la marca en tots els entorns i suports.

 

Escoltem de forma activa, per conèixer les necessitats del client i ens guiem pels nostres valors: rigor, transparència, honestedat, proximitat i compromís amb el territori que ens acull.

Vols una samarreta?

A la nostra botiga Ceballot Dissenys trobaràs els nostres dissenys originals i creatius de samarretes i dessuadores en català.

Dissenys amb esperit crític, provocadors, reivindicatius i amb humor una mica àcid.